0 Shares 171 Views 4 Comments
00:00:00
19 Oct

Η απάντηση της Μυρτώς Λύκα στον Βαγγέλη Μπούτα

20 Δεκεμβρίου 2015
171 Views 4

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας Μυρτώ Λύκα απαντάει στον Βαγγέλη Μπούτα με έντονο ύφος για όσα είπε για την ίδια σε μια από της ομιλίες του:

Παραθέτουμε αυτούσια την δήλωση της:

 

Αγαπητέ Βαγγέλη Μπούτα,

Δεν έτυχε να γνωριστούμε ποτέ από κοντά. Έμαθα όμως ότι αναφέρθηκες σε μια ομιλία σου σε μένα οπότε θα δώσω και εγώ την απάντηση δημόσια μιας και σίγουρα θα στην μεταφέρουν.

Καταρχάς μεγάλη μου τιμή που μίλησες για μένα. Τις απόψεις μου τις έχω κάνει γνώστες παντού, όποτε δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεύτερον το επώνυμο μου είναι Λύκα και όχι Γλύκα μιας και δεν είμαι καθόλου γλυκιά. Οι φίλοι μου λένε ότι είμαι ξινή και νευρικιά. Χαίρομαι που επιτέλους αποφάσισες να βγεις στον δρόμο και να διεκδικήσεις αν και αυτά που ζητάς σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτά. Εξάλλου πάντα έτσι έκανες. Παρόλα αυτά σε αυτόν τον αγώνα χρήσιμοι είναι όλοι.

Όσων αφορά τις δηλώσεις μου για 13% ΦΠΑ, ναι μένω σε αυτές. Δεν μπορεί να ζητάς 0% φορολογία σε ένα κράτος που καταρρέει. Στρέφεις τις υπόλοιπες τάξεις εναντίον μας. Δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει και πολύ το αντίθετο αυτό θέλεις μάλλον να πετύχεις. Δικαίωμα σου αλλά δεν θα πληρώσουμε οι υπόλοιποι για σένα. Εξαγριώνεις τον κόσμο και ξεσπάει σε μας. Στο τέλος της θητείας μου θα κριθώ από τα μέλη του συλλόγου και εκεί θα δούμε αν είμαι σωστή η όχι. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά κινήσεις εντυπωσιασμού ότι απορείς έχεις το κινητό μου είναι πάντα ανοιχτό και εγώ στη διάθεση σου. Μην ξεχνάς ότι και εγώ μπορώ να πετάξω δηλητήριο και πίστεψε με θα κάψει αν το κάνω.

Τέλος θέλω να σου πω ότι κατάγομαι από κτηνοτροφική οικογένεια και είμαι κτηνοτρόφος. Ξέρω πολύ καλά τις δυσκολίες του επαγγέλματος καθώς και τι σημαίνει. Δεν έχω να ταΐσω τα ζώα μου εσύ ξέρεις;

Όλα αυτά φιλικά μιας και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.

You may be interested

Ψηφίστηκε στη βουλή η “γρήγορη” νομιμοποίηση των στάβλων
Αγροτικά Νέα
47 views
Αγροτικά Νέα
47 views

Ψηφίστηκε στη βουλή η “γρήγορη” νομιμοποίηση των στάβλων

agrotesadmin - 18 Οκτωβρίου 2017

Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τον «Έλεγχο και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος και λοιπές διατάξεις». Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει…

Ποια ημέρα πληρώνεται η προκαταβολή για της βασικής ενίσχυσης
Αγροτικά Νέα
3875 views
Αγροτικά Νέα
3875 views

Ποια ημέρα πληρώνεται η προκαταβολή για της βασικής ενίσχυσης

agrotesadmin - 18 Οκτωβρίου 2017

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika news, αναμένεται να πληρωθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ για το 2017 και οι περίπου 680.000 δικαιούχοι παραγωγοί…

Εγκρίθηκε από την Ε.Ε. ο νέος ορισμός για τα μόνιμα βοσκοτόπια
Χωρίς κατηγορία
786 views
Χωρίς κατηγορία
786 views

Εγκρίθηκε από την Ε.Ε. ο νέος ορισμός για τα μόνιμα βοσκοτόπια

agrotesadmin - 18 Οκτωβρίου 2017

Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή εξέλιξη για την ελληνική κτηνοτροφία περιλαμβάνει η Συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στην Εσθονική Προεδρία του Συμβουλίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για…

4 Comments

  1. Όχι ρε κοπελιά! Μη του μιλάς έτσι του παιδιου, και το στενοχωρείΣ δεν κάνει χρονιάρες μέρες! Ξέρεις τι κόπο θέλει να πείσεις , τα λεβέντοπαιδά του καφενειου να βγούνε στο δρόμο. Οι αριστεροί της πλάκας, και του βολεματος με τις πλάτες της δεξιάς. Άσε από 《αγωνες》χωρτασε το τομάρι μας.παρεπιπτοντως. μου άρεσε το σχόλιο περί φορολογίας.

    Reply
  2. Κυρία Γλύκα ή Λύκα (το ίδιο κάνει, ΑΝΑΧΩΜΑ είσαι), ενημερώσου πρώτα σωστά, τι είπε ο Μπούτας κι άσε το γλείψιμο στον Ξετσίπωτο!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category